Sant Antoni gloriós, del poble de Son Servera

Bon dia famílies,

com podeu veure, a l’escola ja començam a encalentir motors per la propera festivitat local del 17 de gener, Sant Antoni.

D’aquesta manera el proper dilluns dia 16 de gener tendrem la visita de l’obreria de Sant Antoni de Son Servera perquè els nostres infants puguin gaudir amb més tranquil·litat d’aquesta festa. Les dues primeres sessions seguirem l’horari de cada dilluns i a partir de les 11h, aproximadament, farem un poc de festa al centre, encesa del nostre petit fogueró, cant de gloses… L’alumnat que ho desitgi per venir vestit per a l’ocasió (roba vermella, negre, mocador, vestit de dimoni, vestit de Sant Antoni…). Remarcam que no es poden dur forques, pals, canyes o similars i vos convidam a que aquest dia l’alumnat digui un bon berenar santantonier.

Finalment, vos informam que, aquelles famílies que ho desitgin, podran recollir l’alumnat a partir de les 13h. L’alumnat de 2n fins a 6è caldrà autorització expressa per sortir a les 13h que s’ha d’entregar als tutors/es pertinents per així sortir abans. L’alumnat d’Educació infantil i 1r curs serà recollit per les famílies a les aules de cada grup per les persones autoritzades (Si hi ha famílies que volen recollir l’alumnat de 2n també estarà a les aules.).

Tanmateix el centre estarà obert en el seu horari habitual de 9h a 14h i l’horari de menjador de 14h a 16h.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Son Servera i a l’Obreria de Sant Antoni per poder fer possible aquesta festivitat a l’escola.

VISCA SANT ANTONI!