Unes quantes fotos de la festivitat de Sant Antoni

Benvolgudes famílies,

Després d’una bona festivitat de Sant Antoni, avui tornam a la normalitat. No obstant vos contarem breument la visita que tenguérem el passat dilluns 16 de gener.

Al dematí a primera hora vàrem estar preparant la visita de Sant Antoni i el dimoni al nostre centre.

Abans de les vacances de l’hivern, els quatre centres del municipi i l’obreria ens reunírem per coordinar els centres i organitzar la visita. Durant tota la setmana abans de Sant Antoni hem estat preparant gloses, recordant tonades i cançons típiques de la zona de llevant. Ja el dia 16 vàrem engalanar el fogueró del centre, montat per la brigada de l’ajuntament, amb les gloses del nostre alumnat i algun ninot que havien fet els/les de 6è. També es va montar una petita banda de músics que a primera hora feia ambient pels passadissos i…..

A les 11h tot un seguit de músics entraren per la barrera gran de l’escola, Sant Antoni, el dimoni… i tot l’alumnat al pati esperant ansiosament i nerviosament poder cantar i ballar.

Així que ben fort sonava… Sant Antoni gloriós, gloriós, Des poble de Son Servera…

Després de ballar i cantar una estona, tota la comitiva va anar a veure a l’alumnat més petit de l’escola que amb tranquil·litat va poder acostar-se i ballar devora de Sant Antoni i del dimoni.

Finalment, i una vegada omplides les panxes del berenar santantonier, ens reunírem tots al pati gran a cantar les gloses que havíem preparat!

Volem donar les gràcies a la banda de Son Servera, a l’escola de música, a l’Ajuntament, a la comissió de festes del centre i sobretot a l’obreria de Son Servera per fer possible aquesta festa a la nostra escola.

Polsau aquí per veure l’àlbum

Visca Son Servera!