Bones Festes i Dolces vacances

Doncs sí; ja ha passat el primer trimestre d’aquest curs escolar 2022-23. No podem dir que hagi fet gaire fred però l’hivern tot just acaba de començar. Per preparar-nos un poc per si ver el fred (necessitam una excusa oficial), ahir vàrem preparar una xocolatada calenteta pel nostre alumnat, professorat, personal de neteja i mares i pares que vengueren a ajudar! L’alumnat ja duian un dolcet de casa i de bon matí un grapat de mares i pares ens varen posar mans a fer feina per, preparar, remenar i repartir la xocolata.

L’equip directiu ja tenia tots els utensilis i ingredients preparats, concurs de davantals en marxa, cafetets mentre esperàvem que la llet s’encalentís i els batuts i o sucs per l’alumnat amb intol·leràncies alimentàries i o al·lèrgies repartits… així que entre quatre bromes, comentar el concert del dia anterior, remenar la llet, repartir la xocolata i netejar les olles.. el matí va passar volant.

*També varem tenir la visita imprevista de l’empresa de seguretat contra incendis a fer proves d’alarmes i revisió de mangueres… així que si vareu sentir alguna alarma…. no era cosa nostra programada….

MIL GRÀCIES per venir a l’escola a fer possible aquest darrer dia més dolcet.

Música de fons a l’escola, tallers organitzats, desitjos per compartir i intrigues de quin regals ens portaran… si heu bonda. Ja ens ho contareu en tornar de les vacances…

BONES FESTES