Escola Matinera

La diferència d’horaris entre pares i mares i fills fa necessari el comptar amb un servei que garanteixi la tranquil·litat a l’hora de deixar els fills a l’escola abans de l’inici de les classes, amb un personal especialitzat dins un entorn tranquil i educatiu.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix el servei d’escola matinera per totes aquelles famílies que necessiten deixar els fills/filles a l’escola cada dia, o només de manera puntual.

L’horari de l’escola matinera és de dilluns a divendres, de setembre a juny, de6:45 a 8:30, i es realitza al menjador de l’escola i al poliesportiu. El servei està disponible tots els dies lectius del curs escolar i obert a noves incorporacions durant tot el curs per tal d’adaptar-se a les necessitats de totes les famílies.

El servei està dinamitzat per  monitores de temps lliure, que s’encarreguen d’atendre i dinamitzar l’alumnat amb activitats variades.

Durant el temps que dura el servei, els nins i les nines acostumen a jugar de  manera lliure a jocs de taula, fan dibuixos, creen racons (lectura, restaurant…).

Per a més informació vos heu de dirigir al 690120507o per correu: pilar.marugan@sonservera.es