Taller “masculinitat conscient”

Aquesta setmana l’alumnat de 5è i 6è han tengut el gust de compartir un taller molt sentit amb Pere Berga, Terapeuta Gestalt i Coach Ontològic especialitzat en crisis vitals i masculinitat conscient.

L’objectiu d’aquestes dinàmiques, és que a través d’una vivència emocional i corporal, els infants s’adonin dels estereotips masculins tòxics. 

La dinàmica pretén fomentar la reflexió de com viuen la masculinitat experimentant-ho des de l’adopció de diferents rols i compartir sentiments o sensacions. Convidant a compartir amb el grup sempre des del respecte, des d’una mirada en silenci, una abraçada o agafant-nos les mans.

 El taller de masculinitats tòxiques ha portat a l’alumnat de 5è i 6è a identificar 6 rols de masculinitat tòxica. A més, han hagut de sortir de la seva zona de confort i obrir-se a la resta dels seus companys i companyes a través de la comunicació únicament corporal. Aquell alumnat que s’ha deixat endur per l’experiència s’ha emocionat molt perquè han expressat sentir-se estimats i acceptats.

Estem molt agraïts/des d’haver compartit aquesta experiència i de sembrar la llavor per trencar amb estereotips que determinen a la masculinitat.

Compartim l’ÀLBUM amb fotos