Taller “Bon ús del telèfon mòbil”

Benvolgudes famílies,

Aquestes setmanes l’alumnat de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària hem fet un taller sobre l’ús del mòbil molt interessant en mans d’en Daniel Gomariz, un dels nostres policies tutor. Ens pensàvem ja saber molta informació, però resulta que hem descobert molts riscos i perills dels quals no érem conscients…
Hem vist, en primer lloc, que fem ús d’aplicacions com: whatsapp, youtube, jocs i altres, què no tenim edat per poder fer-ne ús. En Dani ens ha explicat que tenim eines que ens poden ajudar com pot ser el Family link de Google, perquè ho fem amb seguretat.

Una altra cosa que no sabíem és el perill que tenen els selfies i els drets d’imatge, que si les fem públiques pot ser perillós, ja que la gent pot utilitzar-les per altres fins o per fer ciberassetjament.
També hem après diferents fenòmens què es donen a les xarxes com són: el ciberassetjament, el grooming, etc.
Finalment, hem visualitzat uns vídeos sobre algunes recomanacions i el perill real que suposa no fer un ús responsable del mòbil.

Volem agrair des del centre la tasca tan important que desenvolupa i la seva de participació tan activa en el dia a dia al nostre centre.

Compartim l’ÀLBUM amb algunes fotos.