TALLER DE PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA GÈNERE EN PARELLES ADOLESCENTS.

Benvolgudes famílies, vos volem informar d’algunes de les activitats que portarem a terme la propera setmana referent al 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Aquest any farem una petita atura i llegirem un manifest al centre. També hem organitzat amb l’Ajuntament de Son Servera un taller per a l’alumnat de 6è dins l’oferta que presenta els Serveis Educatius Municipals a les escoles.

A partir d’un seguit de frases que estan associades a la idea de l’amor romàntic es van debatent les diferents opinions que hi té cada un.

Esperam que amb aquests tallers i amb totes les accions que es duran a terme al voltant de la data del 25 de novembre, poder aportar el nostre granet d’arena per a intentar erradicar aquesta xacra que malauradament encara pateixen moltes dones.

Des del centre anirem treballant any rera any per conscienciar al nostre alumnat, per sensibilitzar a la comunitat educativa que ens envolta del treball que hem de fer, del canvi que cal, i del RESPECTE a TOTES les persones.