Presentació de l’equip de primer d’educació primària

LA IMPORTÀNCIA DEL CANVI D’ETAPA

Benvolgudes famílies:
L’Equip Educatiu de Primer de Primària, i especialment les tres tutores, us volem donar la benvinguda a aquesta nova etapa educativa en el curs 2020 – 2021.
Volem, de manera especial, fer-ho amb aquells que, per primera vegada, us incorporeu al CEIP JAUME FORNARIS I TALTAVULL.
Desitgem que us sentiu part integrant d’aquesta “família” des del principi i sentiu que aquí també és casa vostra.
Comencem el curs amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar i de dur envant nous projectes i reptes.
Ens enfrentem a canvis importants i a un futur ple d’incerteses, però ho feim amb coratge, amb moltes ganes de seguir envant i de fer possible que els vostres fills i filles gaudeixin aprenent i descobrint tot allò que pertoca a aquesta edat.
Incorporem als nostres projectes educatius tot allò que se’ns és requerit en quant a protecció sanitària vers la COVID-19, i adaptem la nostra tasca docent a aquestes necessitats, però sabeu que en cap moment oblidem l’esperit que ens impulsa a acompanyar els vostres petits
en l’aventura d’aprendre i descobrir des de la il.lusió, el disfrut i la convivència en aquest canvi d’etapa.
Continuarem la tasca iniciada en l’anterior etapa infantil: la formació integral del nostre alumnat, sempre des de les seves necessitats individuals, fortaleses i possibilitats.
Atendrem els aprenentatges acadèmics sense oblidar la qualitat de les seves relacions interpersonals i intrapersonals: potenciant l’autoestima i l’autoconcepte, característiques fonamentals per aconseguir aquest desenvolupament integral de manera sana.
Fomentarem en ells valors de responsabilitat, autonomia, tolerància, respecte, solidaritat i igualtat per tal de contribuir en la seva capacitat de ser el més resilients i justs possibles i treballarem hàbits i habilitats saludables com l’esport, el descans físic-mental (gestió de
l’estrės), l’educació emocional i la bona alimentació.
Però ja sabeu que l’educació és cosa de dos. Família i escola som un “tàndem” inseparable i necessari perquè aquesta tasca tan important que és EDUCAR sigui del tot exitosa.
És per això que, malgrat les circumstàncies que ens toca viure a dia d’avui, us demanem que manteniu una estreta col . laboració amb el professorat. Volem que compartim inquietuds, intercanviem informacions, i arribem a acords que ens permetin establir una bona base en els nostres infants i aconseguim així el seu bon desenvolupament personal i acadèmic.
No serà un curs fàcil, però ben segur que amb el vostre recolzament i el vostre ajut, aquest també serà un curs meravellós en el que podrem gaudir i compartir l’EDUCACIÓ dels vostres fills i filles.

Esperem amb moltes ganes poder veure-vos i conèixer-vos personalment i cara a cara, però de moment i mentres així ens limiti la necessitat sanitària, us convidem a què visiteu amb freqüència el bloc del centre i les xarxes socials que gestiona el CEIP JAUME FORNARIS I TALTAVULL.
En ell hi podreu trobar treballs individuals i col.lectius que anem fent; dinàmiques i tasques dutes a terme durant els primers dies i els que segueixin; projectes, reptes, explicacions i recursos en xarxa que podran ajudar els infants a reforçar, ampliar o descobrir diferents continguts que vegem a l’aula, etc.
Per acabar, volem agrair-vos com sempre, la confiança dipositada a compartir amb nosaltres una cosa tan important com és l’educació dels vostres fills i filles.
Recordeu que estem a la vostra disposició pel que necessiteu i que podeu comunicar-vos amb nosaltres mitjançant l’agenda i el correu electrònic que se us facilitarà els primers dies de classe.
Estem encantades de rebre-us i ho fem amb els braços oberts!
BENVINGUTS I BENVINGUDES A PRIMER DE PRIMÀRIA DEL CEIP JAUME FORNARIS I TALTAVULL!
L’EQUIP EDUCATIU DE PRIMER
Vos posam unes fotografies perquè ens vegeu sense mascareta! Fins ben aviat!