Ja hem començat!

Benvolgudes famíles… ja hem començat!

Sabem que ha estat un període de inquietuds, de dubtes i incerteses, però el funcionament del centre ja comença a ser operatiu. Prenent les noves mesures de seguretat i higiene, després d’un estiu intens de feina, avui ja ha començat l’alumnat de 6è i de 5 anys.

L’entrada ha estat tranquil·la, puntual. Alguns dels petits amb son i estranys de tornar a començar, però han estat rebut amb molta il·lusió per part del personal docent i no docent del nostre centre.

Hem començat una incorporació escalonada, analitzant conjuntament amb l’Ajuntament i la Policia, si s’ha de fer alguna revisió del Pla de Contingència. La direcció analitzarà cada dia com va funcionant i l’adaptarà perquè pugui garantitzar una bona estada del nostre alumnat.

Volem agrair la tasca de l’ajuntament de Son Servera, especialment a l’equip de la brigada i del personal de neteja, per l’esforç fet i al l’equip docent per cercar solucions als escenaris plantejats.

Com equip directiu cercam solucions a les adversitats que ens puguin sorgir, modificant les decisions preses i informant a la comunitat educativa immediatament.

Volem compartir unes quantes fotografies del dia d’avui. Anau revisant l’àlbum que l’actualitzarem durant tot el dia!

https://photos.app.goo.gl/ftrNhQNU9GkMifyM6