Premis NI UN FOC AL BOSC

Avui ens han vengut a visitar na Toni Llabrés, Tècnica de l’IBANAT Xarxa Forestal del Govern de les Illes Balears; Àngela Brunet, regidora de Medi Ambient; Mª Antònia Artigues, regidora d’educació i Jaume Servera, batle de l’Ajuntament de Son Servera, per fer entrega dels obsequis a l’alumnat finalista del concurs “Ni un foc al bosc”.

Les alumnes premiades i que han resultat finalistes són na Maria del Mar González Bonache, n’Auba Ginard Riera i n’Eilén Jaramillo Canales de 5è d’Educació Primària. Han rebut unes bosses de tela amb alguns llibres relacionats amb la cura de l’entorn, un diploma certificant la seva categoria de finalistes i un fort aplaudiment de tots els companys i companyes de l’aula.

Ja per finalitzar l’entrega d’obsequis, des de l’Ajuntament han fet entrega al centre d’una savina, un arbre que és una espècie autòctona de la regió mediterrània. La seva presència és important en els ecosistemes, ja que proporciona hàbitat i aliment per a diverses espècies de fauna. Ens alegrem molt de poder comptar amb aquest detall i us assegurem que el regarem perquè agafi força i arreli fort entre nosaltres.

Volem donar l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat, i sobretot, a les alumnes finalistes. Agraïm els detalls que ens han dedicat a la Conselleria i a l’Ajuntament de Son Servera. Us prometem que cuidarem la savina!