Informació Incorporació Grups de 1r

Benvolgudes famílies,

Primer de tot us volem donar la benvinguda a aquesta nova etapa i aprofitar per donar-vos algunes informacions diverses que pensam que són rellevants per aquests primers dies de curs.

Sabem que hi ha famílies noves al nostre centre i per tant hem convocat una reunió informativa i per resoldre dubtes de funcionament pel proper divendres dia 8 de setembre a les 13h. Més endavant (finals de setembre- principis d’octubre) es farà la reunió oficial per presentar el curs escolar.

Tanmateix a nivell de pautes orientatives:

  • Horari: L’entrada serà a les 8:55h i la sortida a les 13:50h. Tant l’entrada com la sortida es faran per la porta principal.

Els dies de pluja els infants entraran sols per la porta principal però a la sortida podreu venir a recollir-los a la porta de l’aula.

IMPORTANT: signar el full de sortides per saber amb quina persona pot sortir l’infant cada dia de l’escola. Aquest full el donarem el primer dia d’escola i l’haurieu de dur emplenat el dia següent. 

  • Material: Durant els primers dies poden anar portant el material. No fa falta dur-ho tot el primer dia.
  • Berenar: Els berenars es portaran dins un recipient reutilitzable i la hidratació es farà sols amb aigua natural. Pensau que fa molta calor i han de dur aigua suficient. Els berenars han de ser saludables.
  • Agenda: L’agenda és un mitjà d’intercanvi d’informació entre l’escola i la família. És per això que demanam que la signeu cada dia per així revisar si hi ha alguna informació. 
  • Primers dies de curs:

Com a primer dia de curs els infants entraran a les 9:10h i els podreu acompanyar fins a l’aula corresponent. La sortida serà a les 13:50h.

La resta de dies de la setmana les mestres tutores rebrem els infants a la porta principal.

Atentament;

Les tutores de primer,

1r A: Andrea Acedo

1r B: Bel Alorda

1r C: Inma Riutort