Dia de la Infància

Estimades famílies,

S’acosta el 20 de novembre, dia on es vol commemorar la firma de la Declaració Universal dels Drets de la Infància.

Hem decidit que una bona forma de fer-ho és participar amb el projecte Quilòmetres de Solidaritat de l’organizació Save the Children, amb l’objectiu d’implicar els nins i nines del centre, juntament amb vosaltres, en un projecte educatiu, esportiu i solidari el resultat final del qual serà que es mobilitzaran per ajudar milers d’infants com ells que lluiten per sobreviure i estar protegits.

    •  La cursa es durà a terme divendres dia 19 de novembre.

    • Abans de fer la carrera hem rebut per part de l’organització Save the Children els materials per recolzar-la: dorsals, diplomes, cartells i material didàctic.

    • Volem tenir una jornada esportiva, solidària i divertida on els nins i les nines seran els i les protagonistes i les famílies aporten la quantitat que considerin com a patrocini dels seus fills.

No hi ha quantitats petites, totes són importants!

    • Cada família fa l’aportació que desitja. Des del centre recollirem els diners i els farem arribar a Save the Children mitjançant una transferència bancària rebent a canvi un diploma, un rebut i una memòria del curs.

El curs passat van córrer a tot el país més de 500.000 alumnes, que va suposar la participació de més de 2.000 centres aconseguint superar el milió d’euros per ajudar que milers de nens i nenes poguessin tenir un futur millor. Ajuda’ns a poder arribar a més!

Vos farem arribar una circular informativa específica!

Si voleu saber més informació sobre la destinació dels fons i el treball de Save the Children podeu visitar el següent link:

http://www.savethechildren.es/centros-educativos/kilometros-de-solidaridad/como-funciona

“Save the Children llegó al mundo en 1919 para defender los derechos de los niños, estén donde estén. Luchan para acabar con las situaciones de pobreza, desigualdad y violencia que viven millones de ellos. Llegan donde es más difícil y más urgente llegar y lo hacen para provocar cambios significativos en sus vidas, cambios duraderos que les permitan una oportunidad de futuro. Y todo se puede lograr gracias a personas y actividades como la carrera solidaria Cada vez somos más personas reclamando un mundo donde todos los niños y las niñas tengan un presente con futuro. El compromiso de toda nuestra comunidad educativa a favor de los derechos de los niños nos va a ayudar a conseguirlo.”