Cursa solidària 22-23. 20N. Dia internacional de la infància

Un any més ens hem reunit per un bon i necessari motiu: celebrar la Diada Internacional de la Infància.

Nins i nines, famílies, mestres… tots i totes ens hem ajuntat una vegada més per córrer a favor dels drets dels infants. Una activitat amb la qual l’alumnat i les famílies del centre han estat els i les protagonistes aportant el seu gra d’arena en cada una de les voltes fetes amb un somriure, il•lusió i cares de velocitat.

Un projecte iniciat fa tres anys, amb una situació especial a l’escola per la COVID-19, i que ha anat agafant força. La nostra mestra, Àngela Massanet, que s’ha jubilat aquest any i que es va posar al capdavant del projecte, deia que on millor que a l’escola per celebrar aquest dia, ser conscients de les oportunitats que tenim i que davant les adversitats, tothom; SON SERVERA, està per donar una mà.

Fa setmanes que la comissió de convivència i de coeducació del centre prepara l’activitat, material per les aules, contactes, organització… però al final la gratificació rebuda HA VALGUT LA PENA. Per tant cal fer una especial gratificació a tot el claustre organitzador i participant de tot el què implica aquesta diada! També cal donar les gràcies a l’speaker del dia d’avui, na Nena Real, que durant tot el matí i micro en mà ha animat als nins i nines, dels més petits a les més grans, mares i pares a córrer una estona.

Des del centre volem agrair a cada un dels infants, docents, organitzadors, famílies, Ajuntament de Son Servera i al C. D. Serverense perquè tot ha estat possible gràcies a la vostra participació i implicació. Es
Volem agraïr també les múltiples aportacions de menjar i productes de primera necessitat que ens heu fet arribar i que lliurarem a l’entitat sense ànim de lucre serverina SON SERVERA SOLIDARI.
MOLTES GRÀCIES I FINS L’ANY QUE VE!

Podeu veure totes les fotos en el següent enllaç.

FOTOS