Cursa solidària 21-22. Diada de la Infància-19 de novembre

Aquest projecte neix a partir d’un comentari d’una mestra del nostre claustre dient… I no trobau que essent un centre educatiu de nins i nines no hauríem de celebrar el dia de la Infància… doncs….creiem que ha estat una de les millors aportacions que ens varen fer el curs passat. Ens posarem en marxa i d’aquesta manera iniciàrem la conscienciació d’aquesta etapa de la nostra vida i d’aquells drets que tots els infants han de tenir.

El curs passat treballant el Dret a l’Educació visualitzant, entre altres activitats, un documental anoment Camí a l’escola on s’exposaven diferents situacions de nins i nines que han de fer cada vegada que volen anar a escola.

Aquest any es va decidir treballar el Dret a l’Alimentació aprofitant el projecte de Save de Children i realitzar una cursa solidària.

El dia de la cursa ha arribat i amb ella la il·lusió de tots i totes per participar-hi. Des dels més petits/es, passant pels grans i, inclòs, families i mestres.

Ha estat una jornada ben profitosa, plena d’emocions, somriures i, sobretot, de molta velocitat. Ha estat un goig veure l’entrega i entusiasme dels corredors/es. Les ganes posades per fer possible, un any més, el projecte Quilòmetres de Solidaritat.

Volem fer especial incís, a dintre d’aquesta diada, és la dinamització per part de la Comissió de coeducació que s’ha encarregat de portar a terme les gestions pertinents i també un gran agraïment al CD Serverense que ens ha facilitat les seves instal·lacions durant tot el dia d’avui fent que aquesta diada pogués realitzar-se a un lloc extern del centre i a on les famílies hi heu pogut assistir i participar. També a la nostra speaker excepcional que no ha aturat d’animar a tothom a seguir fent KM de solidaritat.

Sabem que pels més petits i petites no ha estat possible obrir les portes del centre ni anar al camp de futbol; amb les exigències dels protocols sanitaris no era viable. Tanmateix s’ha pogut gaudir d’aquesta diada al centre i ben bé que s’ho han passat!

Per altra banda hem tengut un grup de mares i pares que s’han apuntat a córrer una estoneta amb nosaltres al camp de futbol, malgrat no portàssin la indumentària pertinent, el més important era SUMAR KILÒMETRES!

HEM DISFRUTAT DE VEUREU-VOS PARTICIPAR AMB NOSALTRES.

Des del centre volem agrair a tots i totes, cada un i una de vosaltres: Infants, docents, organitzadors, famílies, ajuntament de Son Servera. Perquè gràcies al vostre gra d’arena, a través de Save the Children, hem contribuït a que milers d’infants i famílies puguin sobreviure i estar protegits/des de cada vegada més i millor.

Per altra banda ens complau informar-vos que al finalitzar el dia d’avui s’havien recollit 2107€ que farem arribar a Save the children els propers dies. Hem quedat gratament sorpresos per aquesta alta participació i de al final només podem dir GRÀCIES per participar.

En el següent enllaç teniu l’àlbum de fotos d’aquesta diada.

FOTOS(potser trobau algunes fotos repetides)