Concurs Consumópolis

Aquest any l’alumnat de 5è i 6è ha participat per primera vegada al concurs autonòmic CONSUMÓPOLIS 16. Un concurs on es treballen els bons hàbits de consum responsable i sostenible. Aquest any s’ha adaptat a la situació covid i d’aquesta manera només s’ha realitzat la primera part del concurs.

El centre guanyador de la categoria de 5è i 6è d’educació primària ha estat pel CEIP Punta de n’Amer, un centre que hi participa del 2014 i que n’ha estat 4 vegades guanyador. Des del nostre centre els hi fem arribar l’enhorabona. Ara el grup guanyador passarà a la fase estatal.

Per altra banda, el fet d’haver participat en aquest concurs amb un total de 30 equips dels qual 23 varen acabar dins els terminis establerts per les bases, ha fet que el centre obtengui un chromebook de regal que es posarà a disposició de l’alumnat pel proper curs. També l’alumnat que ha acabat dins dels terminis prevists rebran una bossa ecològica de Consumópolis de regal.

Volem felicitar al nostre alumnat per participar-hi per primera vegada, agrair la tasca de les tutories que hi han dedicat temps i a l’equip directiu que ha estat l’impulsor d’aquesta activitat.