30 de gener…

Dia Escolar de la No-violència i la Pau(DENIP)

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra”.

Enguany la proposta del nostre centre  és treballar  LA PARAULA, ELS PENSAMENTS per poder-los esbrinar dins el nostre ser amb l’objectiu de sembra-los(fer-los extensius) amb les nostres mans(amb la nostra empenta) i que arrelin  dins la terra per fer créixer LA PAU al nostre entorn i al món.

Al llarg de la setmana hem cantat LA FESTA DE LA PAU (Dàmaris Gelabert)  IMAGINE (John Lennon) i “ EL HIMNO A LA ALEGRIA” ( Miguel Rios)  a les classes de música.

Dia 29 l’hem cantada tots junts des de cada classe . 
Seguidament  ens hem manifestat fent “ SEMBRADA DE MANS”.

ens manifestarem amb un pensament que escriurem a la “nostra ma”(cartolina blanca amb pal) que hem sembrat al jardinet de l’entrada i a la barrera d’Educació Infantil esperant que amb l’ajuda de tots i totes donin fruit  i que aquestes i les properes generacions puguin viure amb més PAU.

Compartim l’àlbum de fotos del dia d’avui