VERGES, VERJOTS i BUNYOLS

Vaja dia aquest matí, a les 8 ja hi havia mares per l’escola per amunt i avall, olles, caixons, fogons, davantals… però no penseu que la cosa ha estat només d’aquest matí. Duim tota la setmana organitzant la diada d’avui, el grup de voluntaris i voluntàries de pares i mares organitzant-se de la setmana passada, ahir bullint les patates i preparant el material, la direcció del centre anant a comprar els ingredients (oli de gira-sol, farina, farina sens gluten, ous…), preparant les bombones de butà, els utensilis, la recepta…

i aquest matí vaja agilitat. El curs passat vàrem anar una mica justos de temps així que s’hi han posat abans, tot preparat i a fer bunyols i més bunyols…. i MÉS BUNYOLS!!!!! Ja sabem que no podem competir amb la quantitat de bunyols que fan a la tercera edat de Son Servera… però ens hi feim aprop!!!! Durant la primera franja del matí els infants han anat a mirar la TÈCNICA ANCESTRAL de fer bunyols perquè de menjar-ne…. en sabem tots i totes! o no….? També hem aprofitat per fer 4 cants, fotos i rialles….

El grup de mares i pares ha anat repartint els bunyols per menjar per totes les aules des dels més petits i petites fins a l’alumnat grandolàs! No negarem que el claustre algun i altre i altre n’hem menjat també!

La direcció del centre s’ha encarregat de preparar aquells bunyols especials, aquest any han estat bunyols sense ou i bunyols sense gluten. Ho hem preparat aïllats de la resta per evitar contaminacions creuades i no tenir ensurts.

Després del pati la comissió de festes i els grups de 4t han anat animant a totes les aules i a cantar “clavelitos”.

Hem de dir que a les 13h tot estava arraconat, net, col·locat, fregat….. Volem agrair públicament a tothom que ha fet possible aquesta festivitat( AMIPA, pares, mares, padrins i padrines, cuina del centre-Menjars Aguilars, personal de neteja, personal no docent, mestres, equip directiu, comissió de festes, cantaires, tocadors d’instruments, menjadors/es de bunyols…

Ens encanta mantenir i disfrutar de les tradicions, ens agrada veure la comunitat educativa (mestres, pares, mares, personal no docent, padrins i padrines…) formar part del centre. dinamitzar-lo.

Entre tots i totes feim centre, feim poble.

Bons BUNYOLS!!

eiiiii que tenim l’àlbum preparat….. POLSAU AQUÍ PER VEURE’L COMPLET