Tallers de Nutrició al centre

Bon dia famílies,

Els centres educatius sempre ens hem preocupat pel tipus d’alimentació dels infants. Donam molta importància als berenars que es porten a l’escola, ja que aquests han d’aportar els nutrients necessaris perquè els nostres infants tenguin suficient energia durant tot el matí. Per això, ens sentim amb la responsabilitat de recordar-vos-ho i, al mateix temps, donar-vos les gràcies per l’esforç que feis a diari.

La Comissió de Salut del centre, des d’abans de Nadal, ha organitzat una sèrie de tallers i xerrades per conscienciar a l’alumnat sobre la importància de seguir una bona alimentació. També ens agradaria que les famílies tinguéssiu més informació sobre quins berenars són més idonis i que contribuiexen a una equilibrada nutrició. 

Vos presentam a les entitats i persones que ho han fet possible.

EDUCACIÓ INFANTIL

​​Shikamoo és una botiga de Comerç Just que neix amb la voluntat d’aconseguir un món més solidari, més just, més digne i més sostenible.

Una de les seves ofertes educatives fou FLORENCI, EL DRAC VEGETARIÀ. És el conte que s’explicà a l’alumnat d’aquest cicle.

Polsau aquí per veure més fotos

Persones que ens han impartit aquests tallers:

Na Magdalena Mairata (PTSC de l’Ajuntament) s’ha encarregat de realitzar el taller DE MEL I SUCRE, per explicar i ajudar a entendre la quantitat de sucre que tenen certs aliments i la quantitat de sucre recomanada que hauríem de prendre al llarg del dia.

Na Margalida Morey és nutricionista i treballa a l’IDISBA (Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears) a l’hospital de Son Espases. S’ha encarregat d’explicar a l’alumnat què és la nutrició, diferències entre alimentació i nutrició, què és un aliment, classificació dels nutrients…

La nutricionista, Margalida Morey, que ens ha fet els tallers aquests dies ens ha facilitat la iconografia de berenars saludables que compartim amb vosaltres.