Reunions inicials amb les persones tutores

Benvolgudes famílies, vos informam que demà publicarem les dates de les reunions telemàtiques inicials amb les persones tutores de cada nivell. Les reunions es faran conjuntes per nivell i per la tarda (a partir de les 15h). Si alguna família no hi pot assistir penjarem la presentació utilitzada al bloc pertinent i també es pot sol·licitar una tutoria individualitzada o en petit grup amb el tutor/a durant aquest trimestre.

S’explicarà el funcionament d’aquest curs a nivell de tutoria. Aquests dies hem estat passant les proves inicials i hem elaborat un pla d’actuació per aquest curs que es presentarà a la reunió tal i com marca la normativa d’avaluació.

La reunió telemàtica està prevista que es faci a través de l’aplicació ZOOM i es penjarà l’enllaç al bloc pertinent de cada generació. Demanam que sols es conecti un usuari per família ja que el nombre de participants està limitat.

Restam a la vostra disposició,

atentament l’equip directiu

Recordam que l’horari de secretaria i d’atenció al públic, demanant cita prèvia, és de:

Dilluns, dimecres i divendres de 9:15 a 13:00h.

Dimarts i dijous de 12 a 13h.

Per sol·licitar cita amb la direcció del centre ho podeu fer a través de telèfon 971 567 186 o per correu a info@jaumefornaris.com.