Reforç Escolar-PAE 2020-21

Bon dia famílies. Ens complau comunicar-vos que aquesta setmana hem pogut començar les classes de reforç escolar per a l’alumant de 5è i de 6è.

És una programa de la Conselleria d’Educació, Recerca i Universitat, portat a terme pels propis docents de l’escola. Volem donar les gràcies als mestres que shan oferit a portar a terme aquesta tasca.

Tanmateix aquest any la demanda de centre per portar-lo a terme ha estat molt gran, fet que ha causat que el nombre de grups concedits al CEIP Jaume Fornaris i Taltavull “només” hagi estat de tres.

D’aquesta manera 30 alumnes de 5è i 6è podran rebre unes sessions de reforç escolar pels horabaixes. Ens hagués agradat poder arribar a més alumnat, però les bases de participació a dins el programa són molt exhaustives i s’ha coordinat la selecció d’aquest alumnat des de la direcció del centre i cada tutor i tutora de 5è i 6è.

Hem habilitat la biblioteca de l’escola i la sala de mestres per portar a terme aquestes sessions de reforç i hem modificat els torns de neteja d’aquests espais coordinats amb les responsables d’aquest servei.