Recomanacions per aquests dies

Benvolgudes famílies,

Ja hem començat el segon trimestre i en vista que l’actual situació està lluny de millorar i les baixes temperatures no ens acompanyen gaire, encara que avui hagim pogut disfrutar del solet que ens ha fet, però l’hivern tot just ha començat.

Ahir vàrem fer la instal·lació final de tots els mesuradors de CO2 a cada una de les aules que ens permet, en els casos que hi ha una adequada ventilació natural, poder tenir el màxim de temps possible les portes i finestres tancades. Així i tot, es fa molt difícil mantenir els nivells de CO2 dins dels marges indicats i hem d’anar obrint constantment i fa que la temperatura de dins les aules aquest dies sigui bastant freda.

Aquests dos primers dies vàrem tenir una petita incidència amb la calefacció, ja resolta avui mateix per part de l’Ajuntament, i malgrat es posi en marxa a les 6 del matí sabem que fa fresqueta a les aules. Per això vos passam unes petites recomanacions per aquests mesos i les recomanacions que ens han passat per part de la Conselleria d’Educació.

Us adjuntem les recomanacions que ens va fer arribar la Conselleria remarcant el següent:

  • Recomanam l’ús de roba tèrmica ja que l’edifici és fred i humit. Existeixen al mercat (comerços de roba esportiva, merceries…) calçons i camisetes tèrmiques per dur davall la roba diària que mantenen la temperatura corporal.
  • Vestir-se per capes per poder anar posant i  llevant en un moment donat. No és el mateix estar assegut a la cadira que fer educació física o el temps de pati.
  • Enrecordar-se de protegir els peus amb calcetins i calçat adequat al fred.

Alguna part de l’alumnat i l’AMIPA ens han demanat per dur mantes de casa i de part nostra no hi ha problema però tenint present que:

  • La manta ha de ser ben petita i guardada dins una bossa. No sortirà de l’aula fins el divendres, com a mínim, que s’emportarà per fer-la ben neta.
  • La manta no és pot compartir.
  • En cas que la bossa amb la manta no es pugui penjar a la taula es guardarà damunt la taula amb la cadira a sobre quan acaba la jornada lectiva.

Som conscients de la situació COVID-19 com de la temperatura al centre i feim tot el possible com a claustre perquè l’alumnat estigui el més bé possible seguint les indicacions que ens faciliten des de la Conselleria d’Educació.

Atentament, l’Equip Directiu