Quan acaba el curs…

Com cada any ens agrada acomiadar-nos abans de les vacances d’estiu i aprofitam per mirar enrera de tot el curs que hem superat.

Com ja sabíem, començavem altre vegada amb les mascaretes posades, distàncies entre grups…. i ja no sabem quantes restriccions més però així hi tot vàrem tornar a celebar el dia de les verges i verjots, pares i mares al centre, padrins i padrines, TOTHOM a fer bunyols, menjar-ne algun també (i també, sense gluten, sense ou…).

També ens vàrem posar tots i totes les sabates de córrer i a fer quilòmetres de Solidaritat per la infància. Tota una jornada amb l’acompanyament de les famílies, agraïnt que el C.D. Serverense ens deixàs organitzar-ho a les seves instal·lacions.

I quan ens pensàvem que les mascaretes es llevarien, més repunts hi ha va haver; per tant, nadales, xocolatada, Sant Antoni i dia de la Pau… més restriccions. Tanmateix el vídeo de les nadales del professorat ens va encantar, no hi ha com improvisar…

Des del 25N, 11F i 8M lliutam per una coeducació en el dia a dia, és un no voler girar la cara i plantar-nos d’una vegada! També ens hem plantat davant l’inici d’una guerra, és un gust veure tota la comunitat educativa de Son Servera junta dient NO!

Per altra banda hem tengut nit de les ànimes, disfresses i amb les vacances de primavera… bones notícies que les màscares es queden a casa (dit d’una altra manera, ja no era obligatori…)

També anam innovant i introduïm (aquest any un petit tast) la robòtica i el pensament computacional i veure als infants (i mestres) pensant i jugant per resoldre els enigmes…ens va encantar!

Funcions teatrals, excursions, visita al IES, lliurament de premis, diada del medi ambient, visita de pares i mares, bookflix, cantata… poc a poc tot torna a la normalitat.

Ja acabant, a tot l’alumnat de 6è els volem desitjar sort i perseverança a la nova etapa al IES Puig de Sa Font i per altra banda desitjam que sigui el setembre per donar la benvinguda a tot l’alumnat que s’incopora nou al centre.

Resumir 176 dies a l’escola de cada curs escolar en una sola publicació sabem que no farem justícia però són moments per agrair:

  • A l’Ajuntament de Son Servera, per participar en el nostre dia a dia i atendre a les demandes constants, per dinamitzar l’activitat al centre i municipal per part dels distins departaments.
  • A l’AMIPA, per fer-nos iniciar el curs amb una altra mirada al pati.
  • A l’empresa del menjador, Menjars Aguilars, per deixar-mos els utensilis i espais quan necessitam cuinar.
  • Al claustre del centre, per seguir cada dia, davant les adversitats, estar amb l’alumnat i intentar de cada un/una treure el millor potencial (faci fred, calor, baixes, mascaretes…). Feim una petita menció al professorat que el proper curs no hi serà, agrair la seva implicació aquest any. A n’Àngela Massanet, que després d’una vida dedicada a la docència… es jubila. Simplement podem dir… GRÀCIES.
  • A l’equip directiu, per estar al davant de les adversitats i seguir apostant per una educació inclusiva, equitativa i de qualitat. Poc a poc els canvis es van produïnt.
  • A cadascuna de les distintes entitats que ens posen fàcil realizat activitats (teatre de la Unió, CD Serverense, IB-Steam, Consumópolis, Parlament de les Illes Balears, Consorci de la Serra de Tramuntana, Departament d’Educació de Son Servera, Serveis Socials, TV Serverina, Cala Millor 7, Viu la Cultura, Convivèxit, Guàrdia Civil, Policia Local…)
  • Al personal de neteja, brigada i al nostre auxiliar administratiu que de ben prest ens ajuden a que el centre estigui operatiu.
  • Als pares i mares, sense la vostra col·laboració, l’educació dels nins i de les nines no és possible.

Potser ens deixam d’anomenar algú en aquesta darrera publicació, però sabem que la dinamització d’un centre requereix de tota una comunitat educativa que cregui en el present i futur, en l’educació dels nins i de les nines amb la necessitat de participar-hi activament.

Per tant, només ens queda acomiadar-mos; Famílies del CEIP Jaume Fornaris; Gràcies un altre curs escolar.