PROCÉS D’ADMISSIÓ

Benvolgudes famílies, s’acosten les dates de D’ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ pel proper curs escolar. 

No obstant, abans d’exposar les dates i els tràmits requerits, volem aclarir tres conceptes bàsics i distints per aquest procés.

AQUEST PROCÉS  VA DESTINAT ÚNICAMENT A LES FAMÍLIES QUE CANVIEN DE CENTRE O COMENCEN DE NOU

SI ELS VOSTRES FILLS I FILLES JA ESTAN A EDUCACIÓ INFANTIL DEL NOSTRE CENTRE NO S’HA DE FER RES

1-Procés d’adscripció

És un procés de reserva de places en què hi participen els/les alumnes de 6è d’Educació Infantil, 6è d’Educació Primària i 4t d’ESO que han de continuar els seus estudis a un altre centre (centre de destí) de la línia d’adscripció corresponent. 

És a dir; entren dins aquest procés:

  • Alumnat que ve de  EI6 del CC Sant Francesc i ha d’iniciar estudis al nostre centre (primer curs de EP)
  • Alumnat de 6è que cursarà primer de la ESO a IES Puig de Sa Font (Son Servera). (Si voleu que el vostre fill/a vagi a un altre IES, mireu el punt 2. Procés d’admissió.)

Això vol dir que automàticament AQUEST ALUMNAT JA TÉ PLAÇA RESERVADA I NO CAL FER RES FINS AL PROCÉS 3 DE MATRÍCULA QUE ES FA DURANT EL MES DE JUNY. 

Taula 1

2-Procés d’admissió (NOU ALUMNAT AL CENTRE)

És un procés obert a tots l’alumnat que desitgi:

  • Fer un canvi VOLUNTARI  de centre. Aquest alumnat  ha de participar en aquest procés i entregar els papers en el nou centre escollit. Per aquest procés es requereix Identificació Digital dels progenitors o accés al GESTIB.
  • Incorporar-se al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil-3 anys-). AQUEST ALUMNAT HA DE FER EL PROCÉS OBLIGATÒRIAMENT DINS LES DATES DEL REQUADRE ADJUNT. (Taula 2)

Les dates  per fer el procés d’admissió són del 8 de maig al 19 de maig. (Penjarem més informació a la WEB). LA SOL·LICITUD http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/

ES FA DE MANERA TELEMÀTICA DINS LES DATES CORRESPONENTS (Taula 2). 

Alumnat de 6è EP que no vol l’IES AL QUE ESTÀ ADSCRIT (IES Puig de Sa Font- SON SERVERA). En aquest cas heu de fer aquest tràmit al IES en el que volgueu obtenir la plaça. COMPROVEU LES DATES A L’IES.

Taula 2

3-Procés de matrícula

És el procés que es duu a terme per tal de formalitzar les sol·licituds que heu fet i per aconseguir la plaça al centre.

ÉS OBLIGATORI PER TOTHOM QUE JA TÉ PLAÇA RESERVADA AL PROCÉS 1 O 2

  • Els impresos es pengen a la web o es recullen a la secretaria del nostre centre.
  • En aquest procés heu d’adjuntar la còpia de la sol·licitud que heu tramitat telemàticament.
  • Es fa a finals de juny. Mirau les dates de la TAULA 2

ATENCIÓ

Per l’alumnat d’EI6 del CC Sant Francesc que ha de cursar primer de primària al nostre centre, heu de d’anar a cercar la documentació i impresos necessaris a principis de juny al  CC Sant Francesc

L’ALUMNAT D’EDUCACIÓ INFANTIL EI6 (5 ANYS) DEL NOSTRE CENTRE NO HA DE FER CAP TRÀMIT PER CURSAR 1R.