Presentació de l’equip i noves informacions

Bon dia famílies,

Primer de tot,  els nous membres de l’equip directiu del centre ens volem presentar :

Antònia Moyà com a Cap d’Estudis

Pasqual Bordas com a Director

Hem entrat com a equip directiu nou a principi de mes i hem aprofitat aquest  període per preparar un PLA DE CONTINGÈNCIA i DISSENY ESCOLAR i reorganitzar el centre pel nou curs escolar. Volem donar les gràcies al claustre i a la brigada municipal per facilitar aquesta feina. També vos volem comentar que aquest nou curs escolar suposarà molts de canvis organitzatius ja que les mesures sanitàries prevaleixen davant les educatives. Per aquest motiu farem unes reunions informatives a l’inici de setembre.  

La setmana passada vàrem penjar a la web el llistat de material i la quota pel proper curs.

Per altra banda, volem informar que estam canviant la pàgina web del centre. Està en mode edició i poc a poc durant aquest mes d’agost l’anirem actualitzant. No obstant vos hi podeu subscriure per rebre per correu electrònic les publicacions que es facin.

També hem habilitat una pàgina de facebook (https://www.facebook.com/ceipjaumefornaris) enllaçada amb la nostra web i perfil de Twitter (@ceipjaume_f_t)

Pel proper curs escolar l’aplicació del GESTIB i la web del centre esdevindran els mitjans de comunicació oficials. del centre.

Restam a la vostra disposició.

Atentament, 

Equip directiu.