Premis “Un parlament per a tots i totes”

El Parlament de les Illes Balears és la institució que representa tots els ciutadans i les ciutadanes de les nostres illes i té com a principal funció elaborar i aprovar lleis per a la nostra comunitat autònoma.

L’organització dels concursos de dibuix i expressió escrita té l’objectiu de donar a conèixer a tot l’alumnat de 6è de primària de les Balears el funcionament, l’organització i la composició de la cambra parlamentària. Així, mitjançant l’elaboració d’un dibuix i/o d’una redacció i amb el material didàctic que teniu a la vostra disposició, es cerca poder ensenyar i aprendre què es fa, per què serveix i quina importància té la primera de les institucions de les nostres illes.

Aquest matí l’alumnat de 6èB del nostre centre ha assistit al lliurament dels premis del concurs “Un parlament per a tots i totes”. En aquest concurs hi han participat tot l’alumnat de 6è curs que per haver participat rebrà un diploma acreditatiu.

Fa unes setmanes ens varen informar que un/una alumne/a de 6èB era finalista i hem estat convocats al Trui Teatre de Palma per participar a l’entrega de premis.

De les diferents categories de dibuix, redacció i lema, la nostra alumna Sílvia Manzano, ha estat la guanyadora amb el 1r Premi de les Illes Balears en categoria de redacció. La nostra gran ENHORABONA.

Aquest acte ha estat retransmès en directe i des del nostre centre els diferents grups han seguit d’aprop l’entrega de premis. Compartim unes quantes fotografies i vídeos del dia d’avui.