PLA DE CONTINGÈNCIA I REUNIONS INICIALS

Benvolgudes famílies,

ens sap molt de greu comunicar-vos que les reunions programades pels dies 8 i 9 s’han hagut d’anular. No ha estat una decisió nostra i que ens hem vist obligats a acceptar. Aquesta reunió estava prevista per explicar una mica el funcionament i els protocols d’aquests nou curs escolar.

Davant aquesta nova circumstància hem elaborat un document explicatiu, detallat i acurat amb cada una de les informacions que vos volíem fer arribar.

Heu de tenir present que durant aquest inici de curs els tutors i tutores pertinents es posaran en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la part metodològica del curs. A més s’han posat en marxa els nous blocs de les generacions, que a partir del dijous ja hi penjarem la informació de cada nivell.

Com equip directiu demanam disculpes per les possibles molèsties ocasionades.

Si teniu alguns dubtes, després de mirar les presentacions ens podeu fer arribar un correu electrònic a info@jaumefornaris.com i els intentarem resoldre el més aviat possible.

També tenim el nostre telèfon a la vostra disposició, però sabem que està saturat per les gestions que estam fent. 971 567 186

Document de presentació de l’inici de curs

Document de presentació Actuació en cas de COVID

Normativa

Documents per signar- El centre lliurarà una còpia el primer dia a l’alumnat

PCR– Molt recomanable

Declaració Responsable– Obligatori

Full autoritzacions del centre. Depenent de cada nivell (sortir tot sols, persones autoritzades…)

Estam a la vostra disposició.