Petites novetats….

Bona nit famílies! Malgrat no hàgim publicat res a la nostra pàgina web hem estat fent “petites adaptacions” al nostre estimat centre. Esperem que almeys hàgiu passat pel carrer i haver contemplat l’impressionat mural que s’ha pintant aquest estiu, una activitat proposada i organitzada per l’AMIPA del nostre centre amb tot el nostre suport. La veritat és que IMPRESSIONA!

Per altra banda vos avançarem uns petits canvis que hem fet al centre. No sabem estar aturats… NI PER VACANCES!

L’any passat ens vàreu fer arribar que trobàveu a faltar un espai on l’alumnat pogués experimentar amb la música, amb els instruments, amb la dansa… idò vos hem fet cas i hem arreplegat tot els instruments que hi havia pel centre, hem preparat un teclat electrònic nou i un espai on poder dur a terme aquestes sessions. Tot això es coordinarà per les dues mestres de música, na Yolanda Moreno i n’Antònia Moyà, actual cap d’estudis.

A més l’alumnat de 6è té un projecte especial preparat per aquest curs on necessitarà aquesta aula… (d’aquest tema si que no vos avançarem res més…tocarà esperar!)

Tot això ha comportat que una de les sales de mestres i reunions s’hagi hagut de convertir amb aquest espai d’experimentació per l’alumnat.

Aquest petit canvi ha generat la necessitat de girar una mica la biblioteca, poder obrir les finestes i hem girat tots el mobiliari, revisant els llibres de lectura (més endavant ja vos farem alguna petició referent a aquest tema dels llibres de lectura) deixant un petitet espai al final per poder fer les reunions dels mestres i tenir un espai de material didàctic i llibres pel professorat (i algun cafè).

L’aula que aquest any era de 6èD, al pis superior, serà l’aula de suport i de la robòtica (aquest és un altre secret que compartirem més endavant…)

Les fotos que adjuntam no són amb els espais completament acabats, però ja no podíem aguantar més la sorpresa.

Ja vos anirem informant de les novetats! Bona nit!