Organització Diada de la Infància-19 de novembre

Estimades famílies,

S’acosta el 20 de novembre, dia on es vol commemorar la firma de la Declaració Universal dels Drets de la Infància.

El curs passat, 2020-21, ens vàrem centrar en el Dret a l’Educació. Aquest any hem proposat centrar-nos en el Dret a l’Alimentació.

Hem decidit que una bona forma de fer-ho és participar amb el projecte Quilòmetres de Solidaritat de l’organizació Save the Children, amb l’objectiu d’implicar els nins i nines del centre, juntament amb vosaltres, en un projecte educatiu, esportiu i solidari el resultat final del qual serà que es mobilitzaran per ajudar milers d’infants com ells que lluiten per sobreviure i estar protegits.

    •  Volem tenir una jornada esportiva, solidària i divertida on els nins i nines seran els protagonistes i les famílies aportant la quantitat econòmica que considerin com a patrocini dels seus fills i filles. No hi ha quantitats petites, totes són importants!

    • Durant tota aquesta setmana l’alumnat podrà dur al centre les aportacions econòmiques i lliurar-les als/les tutors/es pertinents.

     •  Cada família fa l’aportació que desitja. Des del centre recollirem els diners i els farem arribar a Save the Children mitjançant una transferència bancària rebent a canvi un diploma, un rebut i una memòria del curs.

    •  La cursa es durà a terme divendres dia 19 de novembre en horari escolar. Aquest dia ja s’ha de dur roba esportiva posada i calçat adequat per fer aquesta cursa simbòlica.

-Està previst que els grups de 5è i 6è facin la cursa al camp de futbol del municipi entre les 9:30 i les 11:00h.

-Està previst que els grups de 3r, 4t facin la cursa al camp de futbol del municipi entre les 11:45 i les 13:30h.

-Els grups de Educació Infantil, 1r i 2n curs la faran al centre.

 • Ed. Primària( de 3r a 6è): Aquest dia s’ha de portar una bosseta petita amb una botella d’aigua.

Totes aquelles famílies que vulguin venir al camp de futbol i vulguin fer algun donatiu o realitzar alguna volta al camp ho podran fer, s’habilitarà un carril de cursa específic per a les famílies. Hi estau tots i totes convidats i convidades!

El curs passat van córrer a tot el país més de 500.000 alumnes, que va suposar la participació de més de 2.000 centres aconseguint superar el milió d’euros per ajudar que milers de nens i nenes poguessin tenir un futur millor. Ajuda’ns a poder arribar a més!

Si voleu saber més informació sobre la destinació dels fons i el treball de Save the Children podeu visitar el següent enllaç.

http://www.savethechildren.es/centros-educativos/kilometros-de-solidaridad/como-funciona

o també a través de la nostra web del centre: www.jaumefornaris.com

“Save the Children llegó al mundo en 1919 para defender los derechos de los niños, estén donde estén. Luchan para acabar con las situaciones de pobreza, desigualdad y violencia que viven millones de ellos. Llegan donde es más difícil y más urgente llegar y lo hacen para provocar cambios significativos en sus vidas, cambios duraderos que les permitan una oportunidad de futuro. Y todo se puede lograr gracias a personas y actividades como la carrera solidaria Cada vez somos más personas reclamando un mundo donde todos los niños y las niñas tengan un presente con futuro. El compromiso de toda nuestra comunidad educativa a favor de los derechos de los niños nos va a ayudar a conseguirlo.”