Nadales i bon desitjos

Benvolgudes famílies, ja s’acosten les vacances de Nadal.

Sabem que ha estat un trimestre intens, amb incerteses, canvis organitzatius per l’entrada d’un nou equip directiu i sobretot canvis metodològics i organitzatius pel COVID-19. Però d’alguna manera podem dir que hem superat aquest primer trimestre.

Vàrem iniciar el curs escolar davant una situació sanitària, i com ens han dit moltes vegades, amb la pedagogia de la distància. No és el model d’escola que defensam, però hem de ser conscients de la situació actual i davant l’adversitat posar-hi ganes i solucions.

Donam les gràcies a totes les famílies per aquest trimestre, intens, on poc a poc hem aconseguit la nostra intenció… Que els nins i nines puguin anar a l’escola. També a les famílies per l’esforç que es fa cada matí (apart de l’esforç que implica pujar a l’escola a peu o amb cotxe) per animar als vostres fills i filles per venir; als nins i nines que amb la màscara posada i la pedagogia de la distàncian s’esforça dia rera dia i finalment a l’equip docent, un equip docent que iniciàvem el curs sense saber el que ens autoritzaven a fer o no al centre i que malgrat les circumstàncies em pogut portar a terme aquest trimestre amb un GRAN ESFORÇ i una GRAN RECOMPENSA, poder estar amb els nins i nines.

Hem pogut estar devora dels companys i companyes, compartir moments amb els i les mestres, córrer pel pati, parlar sobre els drets dels infants o debatre sobre la Violència contra les dones. Enyoram jugar més, poder tenir contacte, veure les rialles i tristeses… però poc a poc entre l’esforç de totes i tots anirem millorant la situació sanitària.

Aquest any no hem pogut fet la xocolatada de cada any, ni les nadales, ni… Bé, ja que no hi ha Nadales com sempre s’havien fet…

avui vos presentam les NADALES I DESITJOS d’aquest curs sanitari:

(Aquest vídeo no s’estrenarà fins demà dia 22 de desembre a les 9h, haurem de tenir paciència)

Vos presentam una gravació amb les nadales d’aquest any. A més l’alumnat de 5è i 6è ha elaborat uns desitjos amb la tècnica de TIME-LAPSE i STOP MOTION.

I també hem volgut donar un petit moment especial per a l’alumnat de 6è, que marxarà cap a l’institut aviat i volem que tengui petits bons records de l’estada al centre. Un petit moment per compartir un somriure!

També volem agrair la tasca de l’Ajuntament que ens facilita la feina a l’hora del manteniment del centre durant aquest trimestre.

Atentament, l’equip directiu!