Ja venen les festes…

Bon dia famílies,

Ja s’acosten les tradicionals festes de nadal al nostre municipi. El passat dijous es varen encendre els llums que engaloraran Son Servera durant aquesta època tan especial sobretot pels més petits i petites … i per les que no ho són tant!

Al CEIP Jaume Fornaris també ens encanta mantenir les tradicions culturals i ja l’estam preparant, encara que sigui d’una manera més simbòlica ja que de moment no podem decorar-lo tant com ens agradaria, per aquestes dates.

A més sabíem que a l’entrada del nostre centre li feia falta un caire més càlid així que… a fer una mica de canvis!

També aprofitam per comunicar-vos que:

  • El dia 22 de desembre les classes acaben a les 13h i el servei de menjador a les 15h.
  • Els informes trimestrals no es lliuraran en paper ja que s’hi té accés des del GESTIB. Les famílies que els vulguin per escrit o per correu ho poden sol·licitar al tutor/tutora al mes de gener.
  • Hem esperat per decidir si podíem fer o no les cançons de nadal amb la vostra presència i ho hem comunicat als departaments corresponents i ens han denegat la petició. Per tant, la setmana que ve gravarem les nadales els dies 14 i 16 de desembre al centre perquè les pogueu veure el dia 22/12. Si l’alumnat vol portar algun element nadalenc per fer les gravacions ho pot fer (gorra de nadal, camiseta nadalenca…)
  • El dia 22 l’alumnat ha de dur un tassó dins una bosseta ja que amb l’ajuda de l’AMIPA del nostre centre farem un poc de xocolata calenta per a tots i totes que repartirem a cada classe. També poden dur un dolcet petitet per acompanyar la xocolata calenta (no es poden dur menjars per compartir).

Bon cap de setmana!!!!