Informació sobre Nadales, xocolatada, informes…

Benvolgudes famílies del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull,

El final de trimestre ja s’acosta i estam preparant una petita cloenda.

 Alguns nivells fan sortides, d’altres tallers i manualitats… També estam gravant les cançons de Nadal per compartir amb vosaltres.

Aprofitam per recordar un parell de coses:

– El dia 22 de desembre les classes acaben a les 13h i el servei de menjador a les 15h.

– El dia 22 de desembre farem una petita xocolatada calenta (amb l’ajuda de l’AMIPA) pel nostre alumnat. Pensau a dur una bosseta amb un tassonet per poder beure la xocolata, una cullereta i un torcaboques. També poden portar un petit dolcet per acompanyar. No es pot compartir menjar.La xocolata calenta la farem amb xocolata (sense gluten) per fondre i llet, però potser porti traces de fruits secs.Hem xerrat amb aquelles famílies amb alumnat amb al·lèrgies o intoleràncies (menys amb les famílies de l’alumnat celíac al ser tot sense gluten).

Si hem deixat a qualque família sense telefonar amb aquest tipus d’alumnat, per favor posau-vos en contacte amb el centre-971567186 o al 620252116.
Damunt les 9:30 tenim previst publicar la gravació de les nadales a través de la web.
-Els informes d’avaluació trimestrals es publiquen a les 13h a través del GESTIB. Si voleu els informes impresos cal dirigir-se a la secretaria del centre en el mes de gener.

Aprofitam per recordar que el passat 30 de juny el Consell Escolar del centre va aprovar el Reglament d’Organització i Funcionament i en aquest document es recull que el professorat del centre no pot rebre regals ni obsequis. Com ja vàrem dir a les reunions inicials el millor regals que tenim són aquelles creacions de l’alumnat i la vostra confiança i col·laboració.


Vos desitjam un bones festes!