Escolarització nou alumnat 2022-23

Benvolgudes famílies, s’acosten les dates per fer les noves inscripcions pel proper curs escolar. No obstant, abans d’exposar les dates i tràmits volem aclarir tres conceptes bàsics i distints per aquest procés:

1-Procés d’adscripció: És un procés en el que hi participen els/les alumnes de 6è d’Educació Infantil, 6è d’Educació Primària i 4t d’ESO que han de continuar els seus estudis a un altre centre (centre de destí) de la línia d’adscripció corresponent. En el nostre cas implica a l’alumnat de 6è que ja és directa cap al IES Puig de Sa Font i com a novetat per aquest any també és directa per l’alumnat de EI6 del CEI Sant Francesc cap al nostre centre. Això vol dir que automàticament aquest alumnat JA TÉ PLAÇA RESERVADA. NO CAL FER RES fins a finals de juny, al procés 3 de matrícula

A nivell informatiu: aquest any les dates són del 31 de març al 6 d’abril.

2-Procés d’admissió: És un procés obert a tots els i les alumnes que desitgin fer un canvi de centre o la incorporació al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil). Per tant:

Alumnat de 6è: Si voleu que els vostres fills i filles puguin optar a una plaça a un altre institut que no sigui el IES Puig de Sa Font, heu de fer aquest tràmit al IES que volgueu obtenir plaça.

Alumnat de EI4-3 anys (infants nascuts al 2019): Han de participar en aquest procés.

Alumnat que vol canviar de centre, sigui quin sigui el nivell, d’educació infantil, d’educació primària o d’educació secundària: Ha de participar en aquest procés.

Per aquest procés es requereix Identificació Digital dels progenitors o accés al GESTIB.

A nivell informatiu: aquest any les dates són del 9 de maig al 20 de maig. Penjarem més informació al respecte.

3-Procés de matrícula: Es formalitzen els papers del centre i s’adjudica definitivament la plaça a l’alumnat. És obligatori per tothom que ja te plaça reservada al procés 1 o 2. Els impresos es pengen a la web o es recullen a la secretaria del nostre centre.

Es fa a finals de juny. Encara no sabem les dates.

Per l’alumnat d’EI5 del CEI Sant Francesc farem arribar la documentació i impresos necessaris per cursar primer al nostre centre a principis de juny.

L’alumnat d’educació infantil EI6 (5 anys) del nostre centre no ha de fer cap tràmit per cursar 1r.

Tenim previst fer una jornada de portes obertes per Ed. infantil i per Ed. Primària. En breu ho comunicarem.