Els primers dies i algun ensurt del dia

Ja hem començat tots i totes. Avui, dilluns ens faltava l’alumnat de 1r, 2, i 3r d’Educació Primària i l’alumnat de 4 anys a Educació Infantil.

Els i les mestres hem esperat aquests moments d’inici amb moltes ganes i malgrat els anys d’experiència, començar un nou curs genera nervis i al mateix temps molta emoció. Noves cares, noves dinàmiques, nous projectes…. un curs ple d’aventures i reptes a superar entre tots i totes.

Per altra banda avui hem requerit la coordinació entre els serveis d’emergència i el centre. Hem precisat de la intervenció dels serveis mèdics per un membre del nostre alumnat i tant el serveis mèdics de Son Servera, Policia Local i el 061 han respost de manera ràpida, eficient i molt col·laborativa. El passat curs escolar, la comissió de salut, coordinada per en Miguel Alonso, es va encarregar d’actualitzar totes les dades mèdiques, d’al·lèrgies, intoleràncies…. i avui ens han agraït tenir aquesta actualització feta. Podem dir que ha estat sols… en un ensurt! Moltes gràcies!

Finalment, famílies del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull… vos convidam a participar d’aquest curs escolar 2021-22… BON CURS!