El nou Projecte Educatiu i espai de documents de centre

Benvolgudes famílies, ens complau informar-vos que després de 10 anys s’ha actualitzat el Projecte Educatiu del nostre centre. Sabem que ha estat un any intens i que aprofitàvem per actualitzar documents pendents. Dels documents que s’han revisat ha estat el Projecte Educatiu del centre. Un document vertebrador que ens guia a l’hora de realitzar les programacions didàctiques.

El podreu trobar a la web penjat amb la resta de documents institucionals

El projecte educatiu és un instrument de planificació institucional del centre, que concreta les intencions educatives consensuades per la comunitat educativa i serveix per donar sentit i orientar el conjunt de les activitats del centre. Conté els trets definidors, els principis educatius, els valors, els fins i les prioritats d’actuació i impulsa i desenvolupa les bases principals, pedagògiques, organitzatives, convivencials i de funcionament que han de regir l’activitat docent i la vida del centre.

El projecte educatiu desenvolupa els principis, objectius i metodologia propis d’un aprenentatge competencial orientat a l’exercici d’una ciutadania activa.

Hi trobareu com volem enfocar els aprenentatges a l’Educació Infantil i a Educació Primària, el foment del pensament crític i potenciant el treball lògicomatemàtic i la resolució de problemes, deixant de banda els aprenentatges memorístics repetitius de continguts que ja estan a l’abast del nostre alumnat.