Dies de Pluja. Entrades i Sortides

Bon dia famílies, ja hem començat la setmana i en principi… amb bon temps.

En aquesta època s’intensifica la possibilitat de pluja (en principi) i per establir el bon funcionament del centre el passat dimecres es va reunir el claustre del professorat per establir el funcionament els dies de pluja i l’acord va ser:

ENTRADES:

Els dies de pluja les portes s’obriran a les 8:55 romanent obertes fins a les 9:30. En cas de pluja intensa podran romandre obertes més temps. No podem obrir abans ja que no podem garantitzar que tot el personal del centre estigui al seu lloc abans de l’hora indicada i per aquest motiu donam més flexibilitat a l’hora de fer l’entrada. En cas de pluja intensa l’alumnat de 4t pujarà per l’escala del menjador (per evitar la baixada d’aigua de la part superior de l’escola).

L’alumnat de 5è i 6è podrà pujar per la part final de l’escola. Si el personal del centre indica que poden utilitzar l’escala del menjador/biblioteca ho podran fer valorant la intensitat de la pluja.

L’alumnat usuari de l’escola matinera accedirà per l’escala del menjador a les aules acompanyat per les persones monitores.

SORTIDES:

L’alumnat de 1r i 2n podrà ser recollit a l’entrada principal de l’escola, sense entrar a l’edifici (aquest any) i el personal del centre anirà a cercar els/les diferents alumnes. Demanam paciència i agilitat. Aquesta recollida podrà ser a partir de les 13:40.

L’alumnat de 3r podrà ser recollit a l’escala del menjador/biblioteca a partir de les 13:40.

L’alumnat de 4t, 5è i 6è baixarà a les 14h però si es detecta pluja intensa l’alumnat podrà romandre tranquil·lament a les aules pertinents i esperar a que baixi la intensitat i/o posteriorment (quan l’alumnat de 1r i 2n hagi sortit) baixar per l’interior de l’edifici i sortir per la porta principal. El professorat posposarà les reunions de coordinació interna per atendre la situació de pluja. La recollida es pot allargar fins a les 14:30 si escau.

EDUCACIÓ INFANTIL

Les entrades i sortides a l’edifici d’Educació Infantil els dies de pluja es faran de la següent manera:

3 anys A ( Raquel), 4 anys A ( Cati Oliver) i 5 anys A ( Mercè), entraran i sortiran per la barrera principal i per la barrera d’emergència (a mitja escala) i aniran fins a l’aula per la vidriera exterior del pati que hi ha davant cada aula a recollir els infants. ( Pati lateral).

3 anys B ( Catalina Sansó), 4 anys B ( Rosa) i 5 anys B ( Cati Torrens), entraran i sortiran per l’entrada principal de l’edifici i per la vidriera principial. S’ha de fer la volta per sortir per la rampa.

Recordeu que s’ha de mantenir la distància de seguretat i el protocol de prevenció.

Moltres gràcies  i pregam paciència aquests dies de pluja.