Bones Festes- Petit resum del dia

Benvolgudes famílies,

Començant demanant disculpes per l’hora d’aquesta publicació, ja que estava programada per a mig matí, però s’ha detectat un petit error en el muntatge de les gravacions de les nadales i hem volgut esperar a tenir-ho tot arreglat.

A veure, per on començam… I si començam pel final? Eren les 13h, d’un dia mig tapat, però que ens ha permès sortir al patí, després d’un llaaaarg novembre de pluja, estar amb els companys i companyes, recordar el trimestre i poder disfrutar d’una mica de dolç i de xocolata al centre.

I ja que treim el tema de la xocolata, vaja equipasso hem tengut aquest dematí, MIL GRÀCIES! En poc més d’una hora ho hem tengut tot montat, cuinat, servit i netejat! Au! Ni Masterchef aquesta organització i rendiment! Hem fet dos equips de feina, tasques repartides i per feina! Aiiii però abans, com sempre per agafar foces, dos cafès, un tallat, un tassó de llet sola i no se quants cafès amb llet… i un cop preparades, mans a fer feina! Ja mirareu les fotos!

Moltes, moltes, moltes gràcies!!!!

Àlbum de Fotos

Hem pogut disfrutar des d’ed. Infantil, a sisè de primària, mestres i personal del centre! No n’ha quedat quasi cap gota!

I ja finalment compartim l’enllaç on podreu trobar tots els vídeos.

Des del CEIP Jaume Fornaris, vos desitjam MOLT BONES FESTES.