8M-Dia Internacional de la Dona

 Avui amb el so de la “Cançó de fer camí “,  hem entrat a les aules i ens hem trobat el centre engalanat de lila: un gran llaç  i un mural d’uns 66 metres que envoltarà l’escola (quan faci millor temps) per  celebrar el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA.

un dels cartells realitzats

La idea inicial fou participar amb la construcció d’un mural col.lectiu de les escoles de Llevant, per manifestar-nos a favor de que no es retiràs el mural de la paret del poliesportiu de Madrid.

Cada aula ha treballat segons la proposta de centre i al final, avui quan hem pogut veure la  feina que han fet els nins i les nines de la mà del professorat, per donar a conèixer  DONES, ens hem quedat bocabadats. 

un dels cartells realitzats

La nostra tasca ha estat conscienciar i reflexionar amb els nostres nins i nines, de les necessitats i aspectes a millorar de la nostra societat i amb el pretext de fer un mural, hem volgut donar a conèixer dones silenciades de tots els àmbits. Ens queda molta feina per fer, però molts de dies per seguir fent-ne.És una llàstima que les condicions sanitàries no ens permetin que vengueu a l’escola i pogueu fer l’itinerari  per conèixer totes les dones, però sobretot per poder retre un petit homenatge a les dones serverines, que han deixat empenta al nostre poble i han ajudat a construir la nostre història.Aquí teniu un bell reportatge de les activitats realitzades .

Durant els darrers dies hem anat fent diferents activitats al centre des dels diferents departaments.

El divendres passat vàrem rebre la visita de les regidores de l’Ajuntament de Son Servera coordinades per la batlessa del municipi, Natalia Troya, ens varen acompanyar una estona en els grups de 6è curs. Vàrem aprofitar per fer-les unes preguntes sobre la seva tasca al municipi. Volem agrair la seva dedicació.

Moment de l’entrevista a les regidores
Moment de la visita de l’Ajuntament de Son Servera acompanyats per n’Àngela Massanet com agent de coeducació i per en Pasqual Bordas com a director del centre.

Per altra banda també ha vengut l’AMIPA del nostre centre a contar un conte als grups de 4 anys, 5 anys i als de primer curs. Del conte que ens han contant, LA DIMÒNIA APOL·LÒNIA, ens han regalat dos exemplars pel centre. Moltes gràcies pel vostre temps i pel gran regal!

Moment del contecontes de l’AMIPA
La nostra secretària, Maria José Mir, i la nostra Cap d’Estudis, Antònia Moyà rebent els llibres per part de l’AMIPA

Pels grups de 5è ens ha visitat n’Isabel Llinàs. Ens ha dedicat part del seu matí permetent que el nostre alumnat li pogués fer una sèrie de preguntes i d’inquetuds de la seva vida personal i laboral. Especialment donam les gràcies pel seu temps.

Moment de la xerrada amb n’Isabel Llin`às

Finalment acabam aquesta publicació agraïnt als mitjans de comunicació que s’han interessat per les nostresa actuacions, al personal no docent del centre (personal de neteja, Joana Puigròs i Evaristo Pérez), a l’Ajuntament de Son Servera, a l’AMIPA, a n’Isabel Llinàs i al claustre del centre que s’ha implicat per preparar aquestes activitats. No s’ha pogut exposat el cartell a l’exterior per la pluja d’avui, però que ho farem immediatament que el temps ho permiti.

Ja finalment concluïm aquest any destacant la feina de la comissió de convivència i coeducació, agraïnt la seva tasca d’implicació de coordinació.

Enllaç a la galeria

Cançó que hem escoltat a l’entrada