8M- Dia internacional de la dona

Benvolgudes famílies,

com en els darrers tres anys tal dia com ahir, 8 de març, el centre s’atura. Després d’uns dies que es fa més intensiu el treball a l’aula sobre el paper de la dona a la societat, passat i present, i la necessitat que aquest treball no sigui ocultat, ni passat depercebut. Cal aturar-se per mirar tot allò que durant anys no s’ha fet correctament i ja és hora de diu BASTA. Participam amb les iniciatives coordinades amb l’ajuntament i la resta d’entitats municipals i educatives, ja que davant aquestes situacions TOTS I TOTS SOM U!

El CEIP Jaume Fornaris i Taltavull donam suport a la jornada feminista del 8 de març. 

Ho fem per coherència amb els nostres valors i amb la intenció de lluitar contra la desigualtat i la discriminació per qüestions de gènere o qualsevol altre tipus.

Com escola reivindiquem i cridem per:

  • L’apoderament de les nines, joves i dones en tots els àmbits de la societat i treballem cada dia perquè tinguin la possibilitat de transformar el món. 
  • Demanem igualtat perquè les nostres vides segueixen marcades  per les desigualtats de la societat patriarcal.
  • Volem un món de respecte a la diferència.
  • Un món on la societat no predetermini el nostre futur pel fet de ser nina o nin.
  • Un món on totes les persones estiguin en igualtat de condicions.
  • Un món on poder ser lliures i complir els nostres somnis.

Cada 8 de març celebrem l’aliança entre homes i dones per a defensar els drets conquistats.Ens recorden que tots, nins, nines, mestres de la nostra escola, aixequem la nostra veu avui, Dia internacional de les dones, per lluitar per un món més just  i igualitari, en que les  persones a la fi poguem somiar el mateix:  un món en que pel fet de néixer nin o nina no impliqui cap mal.

Polsau aquí per veure més fotografies