11F- Dia de la nina i la dona científica

Compromesos amb la defensa de la igualtat entre totes i tots; compromesos amb donar visibilitat en aquells aspectes que fins ara havíem deixat darrera.

Avui es el dia de la nina i la dona científica i des del nostre centre estam compromesos en defensar els somnis de totes les persones, que puguin ser allò que somiïn i que ningú els prengui els mèrits obtinguts.

Per la diada d”avui el nostre alumnat ha visualitzat petits enregistraments de dones científiques i que han deixat petjada, algunes amb més renom que d’altres però igualment importants.

A Educació infantil han aprofitat a més per fer uns quants experiments científics fent que els nins i les nines… “flipassin”

Per altra banda hem sembrat per a la igualtat, cada grup ha pogut deixar constància als nostres jardins d’aquest canvi a la nostra societat.

Volem agrair la tasca del nostre auxiliar administratiu, Evaristo Pérez, que ens ha preparat la jardinera aquests dies, dedicant-hi temps pels horabaixes, per treure les males herbes i que així el nostre alumnat avui pogués plantar la seva planta i trobàs la jardinera en condicions.

Àlbum complet