LLISTAT DE MATERIAL 2023-24

En aquest apartat hi trobareu els llistats de material, llibres i quota pel proper curs 2023-24.

PER LA COMPRA DELS DISPOSITIUS PORTÀTILS

PER A L’ALUMNAT DE 4t, 5È I 6È

Com hem anat informant aquest darrers cursos, aquesta és la web que facilita el centre per a la compra dels chromebooks.

La web de compra és www.iconoedu.com amb el codi de centre 07005684.

El dispostiu que vos recomanam, igualment que des de l’institut, és el PACK EDUCACIÓN CHROMEBOOK C734 no tàctil. Nosaltres personalment l’hem provat i funciona molt bé.

Aquest any hi ha hagut un increment de preu respecte els cursos passats en tots els dispositiu. El centre assumeix un 60% de la llicència digitial per tal de poder mantenir el preu el més ajustat possible.

Referent a l’ampliació de GARANTÍA, és una cosa opcional de cada família escollir-ho o no.

La funda ofertada no porta ansa de maleta i és de color gris. Si en voleu adquirir per altres botigues el tamany mínim ha de ser 11.6″. Pensau si voleu que el ratolí hi vagi a dintre o no, perquè si és molt justa a cops no hi cap. Hi ha molts models de fundes. Valorau si voleu que es pengui, que tengui anses, si només per dins la maleta…

Per altra banda si que recomanam que el ratolí sigui dels petits i inalàmbric. El model que ens ofereix la botiga no ens agrada i per tant ja no s’ofereix.

I finalment els auriculars poden ser de qualsevol altre dispositiu que tengueu al vostre abasat sempre i quan tengui una connexió d’audio de minijack (la de tota la vida, no tipus apple nou) o per bluetooth.