Carnestoltes-Rua infantil serverina

Benvolgudes famílies,

avui els vostres infants porten una circular on diu:

Vos informem que el proper dijous 16 de febrer farem la rua de carnestoltes pel poble de Son Servera. Cada nivell educatiu ha escollit una temàtica concreta relacionada amb les professions. 

Durant aquesta desfilada ens acompanyarà la banda de música i anirem recollint les escoletes infantils fins arribar a la Plaça del Mercat.

L’hora prevista de sortida serà les 12:00h del nostre centre i la festa durarà fins a les 13:30h.

Vos convidam a participar-hi i a disfressar-vos, preferiblement de la mateixa temàtica. Ja sabeu que si veniu disfressats i disfressades vos podeu apuntar a la rueta! El que volem és fer festa! 

Un vegada arribats a la Plaça del Mercat, l’Ajuntament ha organitzat una festa amb música i animació infantil per a les escoles que durarà fins a les 13:30h on tothom hi està convidat, sigui o no amb disfressa. 

Per garantir la seguretat i vigilància, les portes laterals (C/ des Cos) del mercat estaran tancades i només hi haurà accés per la porta del C/Pl. de Sant Antoni. Pel correcte funcionament de la festa i el control de l’alumnat, us pregam que si entrau a dins la plaça hi estigueu fins a finalitzar la festa (13:30h).

L’alumnat d’Educació infantil i de primer curs de primària podrà ser recollit a la mateixa plaça des de les 13:30h i fins a les 14:00h.

Per aquest dia, l’alumnat només ha de dur una  bossa amb el berenar i aigua, que quedarà a l’escola fins a l’endemà.

Informam que el servei de menjador segueix operatiu dins el seu horari normal de 14h a 16h. Recordam que l’alumnat esporàdic o excusat ha d’avisar dins l’horari establert a la secretaria del centre (8:45 a 9:30h)

Al ser una festa del poble, l’Ajuntament  ha sol·licitat poder publicar dins les seves xarxes socials i pàgina web,  fotografies de l’acte i per això us en  sol·licitem l’autorització  (si no s’entrega entendrem que no autoritzeu)

L’alumnat de 2n a 6è podrà sortir tot sol si porta l’autorització corresponent signada.

Aquest dia la recollida serà a la Plaça del Mercat.