URGENT! PAGAMENTS USUARIS I USUÀRIES DE MENJADOR ESCOLAR

ES RECORDA ALS USUARIS I USUÀRIES DEL MENJADOR ESCOLAR QUE HAN D’HAVER ABONAT LES QUOTES DEL PRIMER TRIMESTRE ABANS DE LA FINALITZACIÓ DEL MATEIX (22-12-2022).

SEGUINT LA NORMATIVA DEL MENJADOR, US RECORDEM QUE:

  • L’alumnat fixe (dos o més dies per setmana o +50% dels dies lectius) podrà domiciliar els imports de menjador a través de l’entitat bancària. El pagament de les quotes es farà efectiu els 05 primers dies de cada mes següent a l’ús del servei
  • En el mes en què s’hagi emprat el servei,  els rebuts no domiciliats es faran efectius abans de finalitzar el mes pertinent
  • L’alumnat eventual (usuari de menys del 50% dels dies lectius) pagarà un increment del 10% en el preu de l’alumnat fixe)

L’empresa de menjador facilitarà als usuaris un rebut de cada pagament mensual (no domiciliats) i del pagament per dia dels infants que facin un ús esporàdic. El pagament d’aquests s’ha de fer directament a l’empresa, NO A SECRETARIA.

IMPORTANT

L’IMPAGAMENT DE LES MENSUALITATS, POT ARRIBAR A SUPOSAR LA BAIXA EN EL SERVEI DE MENJADOR DE FORMA TEMPORAL O DEFINITIVA O LA PÈRDUA DE BECA.