On compram el chromebook des del centre

Informació principalment per a les famílies de 5è i 6è( pel proper curs)

Benvolgudes famílies,

com ja vos vàrem informar a la reunió que férem el passat dilluns sobre l’adquisició del dispositiu chromebook des del centre vos passam una sèrie d’informacions:

La web de compra és www.iconoedu.com amb el codi de centre 07005684.

El dispostiu que vos recomanam, igualment que des de l’institut, és el PACK EDUCACIÓN CHROMEBOOK C733 no tàctil (275€). Nosaltres personalment l’hem provat i funciona molt bé. També hi ha la versió tàctil, qu nosaltres no hem provat, però des de l’institut ens han fet arribar a l’alumnat la part tàctil no s’aprofita i que es una variable més a l’hora de les reparacions. No obstant com que algunes famílies en heu sol·licitat aquest model, nosaltres també l’hem activitat perquè es compri si ho desitjau.

Referent a l’ampliació de GARANTÍA, és una cosa opcional de cada família escollir-ho o no.

La funda ofertada no porta ansa de maleta i és de color gris. Si en voleu adquirir per altres botigues el tamany mínim ha de ser 11.6″. Pensau si voleu que el ratolí hi vagi a dintre o no, perquè si és molt justa a cops no hi cap. Hi ha molts models de fundes. Valorau si voleu que es pengui, que tengui anses, si només per dins la maleta…

Per altra banda si que recomanam que el ratolí sigui dels petits i inalàmbric. El ratolí ofertat és de color gris/negre.

I finalment els auriculars poden ser de qualsevol altre dispositiu que tengueu al vostre abasat sempre i quan tengui una connexió d’audio de minijack (la de tota la vida, no tipus apple nou) o per bluetooth.